Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu Regulamentul general al Uniunii Europene privind protectia datelor (Regulamentul UE 2016/679, GDPR) care este aplicabil din data de 25 mai 2018, SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL va informeaza dupa cum urmeaza: 

Pentru a face demersuri in vederea incheierii contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice cat si pentru executarea acestuia, precum si in vederea vanzarii de bilete de avion/cazari/alte servicii turistice (transferuri, tururi, rent a car etc), datele dumneavoastra personale, inclusiv, dar fara a se limita la numele, prenumele, data de nastere, adresa de resedinta, e-mail-ul, numarul de telefon, fotografii, cod numeric personal, sex, serie si numar de carte de identitate/pasaport, carduri de fidelitate, stare civila, varsta copii, numele copiilor, vor fi colectate si prelucrate de catre SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL. Precizam ca, fara a avea la dispozitie datele dumneavoastra cu caracter personal necesare, SC SIMPA VOYAGES & EVENTS nu va putea sa va ofere serviciul cerut/ nu va putea executa contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice. O eventuala prelucrare ulterioara in scopuri statistice se va face cu respectarea principiului reducerii la minim a datelor si, in masura in care este posibil, va exclude prelucrarea datelor cu caracter personal, presupunand date agregate, care nu sunt utilizate in sprijinul unor masuri sau decizii privind o anumita persoana fizica.
 Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL pentru urmatoarele scopuri: Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se face in baza:
 - Pentru scopuri de business si administrative (in special pentru a va contacta si pentru a procesa cererile pe care le trimiteti pe site-ul nostru), pentru a ne indeplini obligatiile contractuale.  - Contractului de comercializare cu SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL la care sunteti parte ori, dupa caz, interesului legitim al SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL (exemplu:pentru a raspunde la intrebarile si mesajele dvs, pentru a pastra o evidenta a corespondentei) 
 - Indeplinirea unor obligatii legale (ex:emiterea de facturi) si cerinte ale unor autoritati - Unor obligatii legale
Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate catre autoritati de stat (inclusiv instante, autoritati fiscale), parteneri contractuali (tour operatori, companii aeriene, hotelieri, sisteme de rezervari, consultati, experti, dezvoltatori de servicii IT, furnizori de serviii de telefonie, furnizori de servicii de contabilitate, procesatori de plati, furnizori de servicii de facturare, furnizori de servicii email, furnizori de servicii de gazduire web, companii de asigurare), in conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal si cu scourile prelucrarii. Datele dumneavoastra cu caracter personal colectate pentru incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice si pentru executarea acestuia vor fi retinute in baza de date SC SIMPA VOYAGES SRL, pentru faza de ofertare, o perioada de timp de 90 de zile de la data emiterii ofertei, cu exceptia situatiilor in care ofertele trebuie pastrate o perioada mai lunga de timp, in conformitate cu prevederile legale aplicabile si, dupa incheierea contractului, pe perioada in care sunteti client al SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL, la care se va adauga perioada de timp in care datele sunt necesare pentru exercitarea de catre SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL a drepturilor rezultand din contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si pentru indeplinirea obligatiilor rezultand din legislatie si din reglementarile interne privitoare la stocare.

Incepand cu 25 mai 2018 aveti urmatoarele drepturi ce rezulta din Regulamentul UE privind protectia datelor cu caracter personal: dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea sau actualizarea datelor, dreptul la stergerea datelor, cand sunt indeplinite o serie de conditii (spre ex. daca datele nu mai sunt necesare pentru scopurile de mai sus), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau stergere sau restrictionare a prelucrarii, dreptul la portabilitatea catre dvs. a datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor, dreptul de a modifica sau de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazurile in care v-ati exprimat acest consimtamant. De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Va rugam sa aduceti la cunostinta SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL orice modificare a datelor dvs. personale. Va rugam ca, in cazul in care, in vederea executarii contractului de asigurare, ne comunicati (si) datele cu caracter personal ale altei persoane, sa transmiteti prezenta Informare persoanei respective si sa luati Acordul acesteia, in cazurile aplicabile. Pentru mai multe informatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal, puteti accesa site-ul nostru: https://www.simpa.ro Pentru orice solicitari pe care le puteti avea cu privire la exercitarea drepturilor mentionate mai sus sau la retragerea consimtamantului, precum si pentru a ne adresa orice alte intrebari privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteti sa contactati SC SIMPA VOYAGES & EVENTS SRL la adresa de e-mail : simpaturism@gmail.com cu subiectul Protectia Datelor si/sau la adresa postala mentionata mai mai sus.